Monique Kamphuis

hsp coaching leusden

Monique Kamphuis

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de jeugdhulpverlening ben ik nu werkzaam als schoolmaatschappelijk werker in het primair onderwijs.
Door met kinderen, ouder(s) en hun omgeving (school) samen te werken en afstemming te zoeken, ervaar ik dat er vaak mooie stappen gezet kunnen worden. Begrijpen waarom iets gebeurt en waarom iemand op een bepaalde manier reageert is vaak al een eerste stap voor verandering.

In mijn werk zoek ik vooral naar mogelijkheden. Mijn kennis draag ik graag over. Ik kan geïnspireerd raken door het oplossingsvermogen wat mensen in zichzelf meedragen. Met name kinderen bezitten zeer creatieve mogelijkheden om de wereld waarin ze leven te benaderen. Ik ondersteun ze graag bij het leren zien en ‘handig’ inzetten van deze mogelijkheden, zodat ze hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen. In afstemming met ouder(s).

Ik heb in 1992 mijn opleiding HBO SPH afgerond. Naast een managementopleiding gezondheidszorg heb ik de post HBO opleiding ambulante gezinsbehandeling gevolgd en een studie aan de academie voor counselling en coaching. Ik ben gecertificeerd trainer bij “Sensikids”, coach “ matrixmethode” en werk, waar gewenst, met opvoedopstellingen.
Regelmatig volg ik trainingen en cursussen om mijn kennis aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in het vakgebied.

HSP coaching leusden

Kennismaken?

“Vragen is ook iets geven, namelijk de

mogelijkheid elkaar te helpen

en van elkaar te leren”

Monique Kamphuis